Rólunk

Bemutatkozó

A Diam-Invest Kft. (Budapest) 2018 óta működik Magyaroroszágon az ukrán Di-Star (Poltava) nevű gyémántszerszám gyártó vállalat DISTAR, ADTnS, Baumesser és MECHANIC márkájú termékeinek hivatalos forgalmazójaként.

Fő profilunk az építőipar minden területét átfogó, és a természetes kövek megmunkálásában használatos gyémántszerszámok nagy- és kiskereskedelmi értékesítése webshopunkon keresztül, valamint egyedi igények felmérése, kiszolgálása bemutatótermünkben, a KÖBE Biztosító kőbányai telephelyén.

Forgalmazunk még a képviselt gyártótól unikális szerkezetű, MECHANIC® márkájú vágástechnikai segédeszközöket sarokcsiszolókhoz – típusfüggetlen felszerelési lehetőséggel, WANDELI asztali vizes vágógépeket, lapszintező rendszereket burkoláshoz, valamint ILPA és GENERAL gyártmányú kőragasztókat és kőápolószereket is.

MINDEN, ami a profi és minőségi kőmegmunkáláshoz, burkoláshoz, szerkezeti vasbeton átalakításhoz, fúráshoz, csiszoláshoz, térkövezéshez, útépítéshez szükséges – EGY HELYEN, a DIAM-INVEST KFT webshopjában!

Látogassa meg bemutatótermünket (1108 Budapest, Venyige u. 3., a KÖBE Biztosító telephelyén) és próbálja ki termékeinket!

Építsen, szépítsen DISTAR gyémántszerszámokkal és unikális vágástechnikai megoldásokkal!